Míša Růžičková: ZPÍVÁME A TANČÍME SE ZVÍŘÁTKY

Předposlední červencová neděle 25. 7. 2021 bude na hradě Šternberk patřit především dětem. Připravujeme pro ně taneční odpoledne Míša Růžičková: ZPÍVÁME A TANČÍME SE ZVÍŘÁTKY s jednou z nejoblíbenějších dětských umělkyň. Vystoupení Míši Růžičkové začne v 16.00 hodin a potrvá cca 60 minut. Brány hradního parku se otevřou v 15.00 hodin a vstupné na akci činí 180Kč pro děti i dospělé.

Míša Růžičková a její písničková show pro děti ZPÍVÁME A TANČÍME S MÍŠOU A ZVÍŘÁTKY

Míša Růžičková přináší zábavu pro naše nejmenší diváky. V hodinovém programu si zazpívají její nejznámější dětské hity a zatančí si na nejoblíbenější písničky Sloník Toník, Hasičská, Popeláři, Tanec princezen a spoustu dalších. Během představení Míša děti zapojuje do písniček a zve je na pódium, ale ne vždy se dostane úplně na všechny.

Všechny děti ale mají možnost se s Míšou setkat na autogramiádě po vystoupení, vyfotit se, nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko na předem označeném místě.
Představení je vhodné pro děti od 2 let. Vítáni jsou i menší diváci, ale doporučujeme rodičům, aby zvážili, zda se jejich děti budou cítit stejně dobře i v cizím prostoru s hlasitější hudbou, jako doma při sledování písniček v televizi, kde to znají.

Změna programu a termínu je vyhrazena (v případě nemoci či vyšší moci bude informace o změně uvedena na FB a www. misaruzickova.cz).

Délka představení: cca 60 minut

Dětskou diskotéku doplní další aktivity. Připraveno bude malování na obličej a glitter a airbrush tetování, skákací hrad a dětské výtvarné dílničky.

Vstupné na akci činí 180Kč. Předprodej vstupenek v pokladně hradu Šternberk (585 012 935) nebo IC Šternberk (739 486 060), elektronicky v síti TICKETPORTAL. Každý návštěvník (dospělý i každé dítě bez omezení věku) musí mít platnou vstupenku!

V neděli 25. července 2021 čeká na všechny kluky a holky skvělá zábava při programu Míša Růžičková: ZPÍVÁME A TANČÍME SE ZVÍŘÁTKY. Brány hradu otevíráme v 15.00, odpolední taneční show začíná v 16.00 hodin v areálu hradního parku na hradě Šternberk. Těšíme se na vaši návštěvu.

Program:

  • 15 hodin - otevření areálu hradního parku
  • 16 hodin – Začátek vstoupení Míši Růžičkové
  • 15 – 18 hodin – výtvarné dílničky, facepainting, airbrush & glitter tetování, skákací hrad